TILAA KUNTO-OHJELMA
TILAA KUNTO-OHJELMA

SINUN KUNTO-OHJELMASI

Mieluiset liikkumismuotosi

On täysin luonnollista, että toiselle jokin tietty liikkumismuoto, ympäristö tai olosuhteet ovat parhaiten motivoivat, kun taas toinen saattaa kokea samat olosuhteet hyvinkin hankaliksi. Kartoitetaan siis ihan ensimmäiseksi, millaiset liikkumisen muodot ovat sinulle mieluisimpia.

Liikutko mieluiten yksin vai ryhmässä?
Pidätkö kuntosaliharjoittelusta?
Onko ulko- vai sisäliikunta sinulle mieluisampaa?
Harjoitteletko mieluummin kotona vai toisaalla?

Liikunta-aktiivisuutesi

Jokainen meistä on yksilö ja onkin tärkeä sopeuttaa harjoittelu juuri sinulle. On tärkeää, että vasta kuntoilua aloittava pääsee liikkeelle juuri hänelle sopivalla tasolla ja ei olekaan mielekästä asettaa itselleen liian tiukkoja tavoitteita vaan ennen kaikkea tulisi aina keskittyä siihen, että liikkuminen ei aiheuta tarpeetonta stressiä ja siitä ei tule sen vuoksi vain pakollista suoritusta. Kun liikuntaa tekee omien kykyjään haastaen, mutta aina ilon kautta, rakentuu liikkumisesta sinulle eteenpäin vievä voima, joka kantaa vuodesta toiseen ja kehitys kiihtyy innon ja kykyjen kasvaessa.

Treeni/liikunnallinen taustasi
Keskimääräinen aktiivisuutesi juuri nyt
Mitkä urheilulajit koet erityisen kiinnostavina?
Millaisia tavoitteita olet asettanut itsellesi?
Kerro myös lajeista, joita et välttämättä itse edes (vielä) harrasta.
Kuinka monta tuntia viikossa ajattelet voivasi jatkossa käyttää tähän kunto-ohjelmaan?

Tietoja itsestäsi

Jotta osaamme miettiä sinulle sopivia harjoitteita myös fysiikkasi näkökulmasta, pyytäisimme sinua vielä kertomaan seuraavat perustiedot. Käytämme tietojasi ainoastaan harjoitteiden suunnitteluun eikä tietoja anneta kenellekään ulkopuolisille. Huomaathan, että emme kuitenkaan ole terveydenhuollon ammattilaisia, joten jos sinulla on jokin liikkumista rajoittava tekijä, keskustelethan aina ensin lääkärisi kanssa, ennen harjoitusohjelman aloittamista.

Sukupuolesi
Ikähaarukkasi
Mahdolliset kuntoilua rajoittavat tekijät

Henkilötietosi

Meiltä menee noin yksi viikko sinulle sopivien harjoitusten miettimiseen ja sopivan viikko-ohjelman laatimiseen. Toimitamme harjoitusohjelmasi ja laskun sähköpostitse. Ole siis hyvä ja anna vielä tietosi.

Nimesi
Katuosoite
Postinumero ja kunta
Sähköpostiosoitteesi
Lahjakortin numero (jos on)

Tilausehdot

Tarkistathan antamasi tiedot vielä kerran, jotta saamme parhaan mahdollisen käsityksen perusteista, joilla voimme tehdä juuri sinulle suunnitellun harjoitusohjelman. Tilauksen lähettämällä sitoudut samalla maksamaan harjoitusohjelman hinnan sen toimituksen yhteydessä:
20€
Tilaamalla harjoitusohjelman pyydämme samalla suostumuksesi, että tietojasi voidaan käyttää palvelun tuottamiseen. Annettuja tietoja ei käytetä mihinkään muuhun kuin tämän räätälöidyn harjoitusohjelman tekemiseen, eikä tietojasi anneta eteenpäin kolmansille osapuolille.


Suostun tietojeni käyttöön harjoitusohjelman tekoonKuntopojat pidättää itselleen oikeuden ajaa palvelu alas ilman erillistä ilmoitusta asiakkaille, jossa tilanteessa kaikkien asiakkaiden kaikki tiedot automaattisesti hävitetään. Laskutushan tapahtuu aina harjoitusohjelman toimituksen yhteydessä, joten tämä koskee käytännössä vain tietojen säilyttämistä koskevan asetuksen (GDPR) noudattamista.