TILAA LAHJAKORTTI
TILAA LAHJAKORTTI

KUNTO-OHJELMA LAHJAKSI

Henkilötietosi

Hienoa, että olet päättänyt antaa lahjaksi henkilökohtaisen kunto-ohjelman. Lähetämme sinulle laskun lahjakortista, sekä varsinaisen lahjakortin sähköpostitse. Saat itse toimittaa lahjakortin sen saajalle joko sähköisesti tai tulostettuna. Lahjakortin saaja voi saamansa numeron avulla kertoa meille omat toiveensa tilauslomakkeen avulla. Lahjakortin numero tulee syöttää tilauksen yhteydessä, niin osaamme huomioida sen, emmekä lähetä siitä enää laskua lahjan saajalle.

Nimesi
Katuosoite
Postinumero ja kunta
Sähköpostiosoitteesi

Tilausehdot

Toimitamme lahjakortin mahdollisimman nopeasti yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortti aktivoituu, kun mukana tuleva lasku on maksettu. Lahjakortti on voimassa 2 kuukautta sen tilaamisesta. Lahjakortin tilauksen lähettämällä sitoudut maksamaan lahjakortin hinnan sen toimituksen yhteydessä:
20€
Tilaamalla lahjakortin pyydämme samalla suostumuksesi, että tietojasi voidaan käyttää palvelun tuottamiseen. Annettuja tietoja ei käytetä mihinkään muuhun kuin lahjakortin laskuttamiseen, eikä tietojasi anneta eteenpäin kolmansille osapuolille.


Suostun tietojeni käyttöön lahjakortin laskuttamiseksiKuntopojat pidättää itselleen oikeuden ajaa palvelu alas ilman erillistä ilmoitusta asiakkaille, jossa tilanteessa kaikkien asiakkaiden kaikki tiedot automaattisesti hävitetään. Takaamme, että toimitamme kuitenkin voimassa olevien lahjakorttien mukaiset tilaukset ennen palvelun sulkemista tai palautamme laskutetut rahat lahjakortin ostajalle. Lahjan saaja ei kuitenkaan voi lunastaa lahjakorttia rahana. Tämä ehto liittyy tietojen säilyttämistä koskevan asetuksen (GDPR) noudattamiseen.