Ohjelmistokehitys

Käyttäjälähtöisyydellä parhaaseen lopputulokseen

Käyttäjälähtöisyydellä parhaaseen lopputulokseen

Varsinainen toteutustyön resurssointi ei tällä hetkellä kuulu Evbrosin toimintojen ytimeen. Siitä huolimatta olen halunnut pitää tämän mahdollisuuden avoinna ja kauttani saat myös kaikki toteuttamisen alueen palvelut palvelumuotoilusta käyttökokemuksen kautta aina toteutukseen ja testaukseen saakka. Palvelut toimittaa varsinaisesti yritykset ja yksilöt, joiden kanssa työskentelen parhaillaan tai joiden kanssa minulla on ollut kunnia työskennellä aiemmin.

Olemme yhdessä tehneet tietoisen valinnan panostaa käyttökokemuslähtöiseen kehittämiseen. Meidän toimintatavassamme on luontevaa kirjoittaa ensimmäiseksi käyttökokemus, jonka ansiosta sitä päästään testaamaan myös loppukäyttäjillä mahdollisimman aikaisten ja tarvittavat muutokset saadaan tehtyä ripeästi ilman, että kokonaisuus on vielä valmis.

Tästä pisteestä työ etenee luontevasti myös taustajärjestelmiin, mutta silloin ollaan jo varmoja, että lopputulos tulee täyttämään loppukäyttäjän tarpeen.

Monialustaiset kehitystyön välineet

Monialustaiset kehitystyön välineet

Toinen merkittävä päätös on ollut valita keskeiset kehitystyökalut mahdollisimman alustariippumattomiksi. Kehittyneet toteutustyökalut ja monialustaiseen julkaisuun kykenevät ympäristöt luovat perustan tehokkaalle toteutukselle. Yleisesti käytössä olevat ohjelmointikielet ja kirjastot takaavat hyvän osaamisen saatavuuden. Ohessa tämän hetken keskeiset valintamme eri teknisiin haasteisiin. Toki yhteistyöverkoston osaaminen ei rajoitu pelkästään alla listattuihin tekniikoihin, mutta ne kuitenkin muodostavat suuntaa antavan pohjan Evbrosin fokuksen ja osaamisen kehittämisen kannalta.
React Xamarin NodeJS D3.js C3.js Unity Web front-end SPA:
React
Advanced visual capabilities:
D3.js, C3.js
React Xamarin NodeJS D3.js C3.js Unity Mobile Multiplatform:
Xamarin / C#
Rapid development:
React Native
React Xamarin NodeJS D3.js C3.js Unity Games Multiplatform:
Unity / C#